GermanLook Forums  

Go Back   GermanLook Forums > General > Members Rides

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old December 27th 2006, 00:39
EvilAngel's Avatar
EvilAngel EvilAngel is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Location: Merida, Mexico
Posts: 92
Yup, still getting that same error
__________________
________________________
1990 Mex-Spec GL Bug "The Blue Flame":
Engine: Planning Stage
Transmission: Planning Stage
Suspension: Front: 3/4 swaybar w/UrethaneBushings, Dropped Spindles. Rear:CB Camber Compensator. Lowered 2 splines
Brakes: Front Brakes: 280mm solid rotors, two pot calipers. Rear: 280mm solid rotors, 1 pot calipers w/ebrake
Reply With Quote
  #32  
Old January 26th 2007, 03:55
EvilAngel's Avatar
EvilAngel EvilAngel is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Location: Merida, Mexico
Posts: 92
Any news about this error?
__________________
________________________
1990 Mex-Spec GL Bug "The Blue Flame":
Engine: Planning Stage
Transmission: Planning Stage
Suspension: Front: 3/4 swaybar w/UrethaneBushings, Dropped Spindles. Rear:CB Camber Compensator. Lowered 2 splines
Brakes: Front Brakes: 280mm solid rotors, two pot calipers. Rear: 280mm solid rotors, 1 pot calipers w/ebrake
Reply With Quote
  #33  
Old January 30th 2007, 18:44
MikeVW's Avatar
MikeVW MikeVW is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: Sacto
Posts: 70
I have been waiting for a response for a few months now myself!
__________________
Jack of all trades and master of none!

http://www.Type1R.com
Reply With Quote
  #34  
Old February 3rd 2007, 17:31
skywalker
Guest
 
Posts: n/a
Just changed my profile, no error occurred.
Reply With Quote
  #35  
Old February 3rd 2007, 19:14
MikeVW's Avatar
MikeVW MikeVW is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Location: Sacto
Posts: 70
Quote:
Originally Posted by skywalker View Post
Just changed my profile, no error occurred.
I tried to activate my profile again today and I got the same error message: "Select Failed! rst6"

Mike
__________________
Jack of all trades and master of none!

http://www.Type1R.com
Reply With Quote
  #36  
Old February 6th 2007, 20:58
zen's Avatar
zen zen is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: atlanta, ga
Posts: 2,946
sorry guys. these are intermitent database issues. i am working on some maintenance to fix it. i am just trying to keep this site alive at this point. most of my time is spent working on GermanLook.com v2.
__________________
zen
'73 2316 TIV GL Standard Bug (quasi)


Company Branding, Graphic Design, and Web Services at DigiVinci Design
Reply With Quote
  #37  
Old September 26th 2007, 16:52
65Cabby's Avatar
65Cabby 65Cabby is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: Harrow, London
Posts: 61
Superman
Any news on this error?
Cheers
Reply With Quote
  #38  
Old May 13th 2009, 21:36
Sandeep's Avatar
Sandeep Sandeep is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2002
Location: Brampton, Ontario, Canada
Posts: 1,795
This section of the site is working again but alot of the pictures in the database were corrupted. If you have a chance, please update your section on the main page, using this link http://www.germanlook.net/html/membersrides/login.php

For a refresher ....

On the main page on the left side you will find a Submissions box. In it there is a "Members Profile" link.
Once you select that it will ask you for forum member ID and password. Only members of the forum are allowed to submit their ride.
Once you authenticated you are able to create your profile with details of your car. After that you are able to upload 4 pictures. Make sure that the pictures are at least 640x480 in size for the best quality. Pictures that are smaller will be cropped to that size decreasing the quality of the picture.

A thread for your ride will be automatically created in this forum.

If you have any questions about it please ask them in this thread.

Sandeep
Reply With Quote
  #39  
Old September 5th 2009, 04:33
VW 612 RS's Avatar
VW 612 RS VW 612 RS is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: Norway
Posts: 7
I have tried to make a profile but after loading those 4 picture I got this message: Select Failed! rst6
__________________
- Audi S6 -97 avant
- Audi 100/200 Q - 89 Avant (my wifes car)
- VW 412/6 -74 (3,0/930)
- VW 1303 -74 (2,9/901)
- Chevy van (Tiara Presidential) - 92 G20 5,7 gas
Reply With Quote
  #40  
Old September 9th 2009, 02:16
seangfy seangfy is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 63
same thing hear same message select failed! rst6 at the same point right when i hit upload
Reply With Quote
  #41  
Old September 19th 2010, 06:03
Gerrelt's Avatar
Gerrelt Gerrelt is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2010
Location: the Netherlands
Posts: 113
I get the "Select Failed! rst6" error too. In Firefox and in IExplorer.
__________________
Greetings!
________Gerrelt
________homepage:gerrelt.nl
__________________________________
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 15:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
© www.GermanLook.net 2002-2017. All Rights Reserved